Evita riscos a l'estiu per la teva mascota

2018-08-04

Amb l'arribada de les altes temperatures, hem d'extremar les nostres cures a la nostra mascota. No en va, els paràsits són un focus de malalties, especialment en aquesta època de l'any en què el teu gos podria patir, a més, perillosos cops de calor. Les precaucions han d'intensificar encara més si et decideixes a viatjar amb la teva mascota. T'expliquem tot el que has de tenir a punt abans de posar-te en ruta.

Requisits abans de sortir de viatge

A la nostra clínica veterinària Les Torres a Rubí t'ajudem no només a posar a punt el calendari de vacunació del teu animal de companyia. També, a complir amb la normativa sobre el microxip, si és que la teva mascota encara no disposa d'ell. Tingues en compte que en aquests mesos augmenten les desaparicions i els robatoris, ja que els animals de companyia solen viatjar a llocs que desconeixen, on resulta més fàcil extraviar-se. D'altra banda, t'ajudarem també amb l'obtenció del passaport, si és que vols emprendre una escapada fora d'Espanya. La nostra campanya especial d'estiu, a més, centra la seva atenció en la lluita contra els paràsits. Hi ha diversos mètodes de control, i els nostres professionals t'assessoraran per triar el protocol més idoni. Els collarets i les pipetes són repel·lents contra les puces i les paparres. A més, disposes de productes interns com pastilles per desparasitar.

A més, si el teu lloc de vacances està fora de Catalunya, el teu gos podria necessitar la vacuna contra la ràbia i l'heptavalent, obligatòries en altres regions. Per això, posar al teu pelut en mans de professionals resulta fonamental per gaudir d'unes vacances segures i feliços. 

Prevenció de la leishmaniosi a Barcelona per a la teva mascota

En el cas del paràsit leishmània hi ha una vacuna. Tot i que no és infal·lible al cent per cent, atorga una defensa més gran a la teva mascota. Amb els nostres serveis veterinaris a Rubí, el teu gos o el teu gat seran sotmesos a un test obligat per conèixer si està o no infectat. És una malaltia sistèmica, és a dir, va danyant a poc a poc cada òrgan de la teva mascota, podent conduir a la mort. Per aquest motiu, i per posar-li fre, resulta important acudir amb celeritat al veterinari.

El sol, l'aigua i el menjar de la teva mascota a l'estiu

L'aigua i l'alimentació exerceixen papers importants en el teu objectiu. Has d'augmentar la seva dosi per beure, així com el seu nombre de banys. Refrescar al teu gos de tant en tant és una bona opció perquè no senti calor. Amb el menjar has de fer el contrari, limitar-la, ja que els afartaments i la calor no són una bona combinació. A la nostra clínica veterinària a Rubí t'ajudarem a donar-li unes vacances tranquil·les i segures a la teva mascota. Posa a les nostres mans al teu fidel amic per preparar la documentació obligatòria i protegir dels paràsits. 

No et perdis la nostra campanya. Aprofita-per planificar un estiu feliç en companyia de la teva fidel amic. Demana cita al 935.883.002 o contacta'ns a través del formulari de Les Torres.

Consells per a un perfecte cura de la teva mascota a l'estiu 

Ja has vacunat al teu gos o al teu gat? Ja disposes de la documentació necessària per viatjar? Tens els productes repel·lents per lluitar contra els paràsits? Llavors, és hora de posar en marxa altres consells per tenir cura de forma adequada a la teva mascota a l'estiu. Allunya-la dels llocs amb escassa ventilació i no deixis al teu animal de companyia tancat en cotxe, ni tan sols uns minuts. És el temps necessari perquè el teu vehicle comenci a escalfar-se, provocant la deshidratació de la teva can. Panteixos exagerats, debilitat, boca seca i pèrdua de consciència són alguns dels símptomes d'aquest mal.

No cal dir que no has d'exposar a la teva mascota al sol durant un temps prolongat. Especialment, si es tracta de les hores en què els raigs ultraviolats actuen amb més força. Evita aquests trams del dia, també per a passejar a la ciutat. I és que, l'asfalt pot provocar danys en les potetes en escalfar massa per les elevades temperatures.